Προσθέστε υπότιτλο εδώ

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος λειτουργεί με γνώμονα θεμελιώδεις αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες με την πάροδο του χρόνου:

  • Ποιότητα
    Ποιότητα είναι η απόλυτη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα που παρασκευάζονται από άριστες πρώτες ύλες, έχουν υψηλή διατροφική αξία και μοναδική γεύση. Αυτό αποτελεί και τη βάση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους καταναλωτές μας.
  • Υπευθυνότητα
    Προς τους καταναλωτές, προσφέροντας ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα. Προς τους συνεργάτες της, έχοντας μια διαχρονική συνέπεια στις σχέσεις της. Προς τους εργαζόμενούς της, τους οποίους θεωρεί την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης της. Προς το κοινωνικό σύνολο, φροντίζοντας να ενισχύει, όπου μπορεί, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και να υπηρετεί έμπρακτα υψηλούς κοινωνικούς σκοπούς και αξίες.
  • Πρόοδος και ανάπτυξη
    Για την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος η έρευνα, η ανάπτυξη και η καινοτομία αποτελούν βασικές έννοιες της λειτουργίας της. Κεντρικό μέλημα και προσανατολισμός της εταιρείας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την παραγωγή των προϊόντων της. Προσφέρει προϊόντα που διαφυλάσσουν αλλά και διαδίδουν την ελληνική/μεσογειακή γευστική κουλτούρα, προσαρμοσμένη στους ρυθμούς και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.